ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Spuma poliuretanică este un material izolant, obținut în urma reacției exoterme dintre două componente lichide (Poliol şi Izocianat), în urma procesului apar bulele caracteristice spumei poliuretanice. În funcție de cantitatea de bule, spuma va fi mai densă sau mai puțin densă.  Este o opțiune mult mai eficientă de izolare decât polistirenul sau vata (minerală sau bazaltică).

Spuma poliuretanică se folosește și la saltele, perne, mobilă, geamuri sau vestimentație.

Materialele utilizate de către compania ZUGRO sunt complet inofensive. Spuma poliuretanică este fabricată în Uniunea Europeană, în conformitate cu Regulamentul nr. 305/2011 și evaluată corespunzător standardului european armonizat  EN 14315-1: 2013. Produsul are marcajul CE (conformitate europeană) și Declarația de performanță nr. EN-1 / S / 2014. Aceast nu conține agent de suflare de tip HFC, adică are un potențial de epuizare a ozonului echivalent cu zero (ODP = 0).

ZUGRO categoric evită să lucreze cu spuma fabricată în China sau țările CSI, cu calități dubioase, deși la preț mai mic.

Spuma poliuretanică nu arde, întrucât este încadrată în clasa de inflamabilitate E conform SR EN ISO 13501 (sau C3 conform ГОСТ 30244-94). Spuma poliuretanică nu picură așa ca polistirenul topit. La fiecare consultație efectuăm un test de ardere, pentru a asigura clientul.

Fiecare locuință/construcție este unică, prin urmare și soluțiile alese pentru izolarea lor sunt diferite. Preferăm să discutăm cu fiecare client individual, pentru a vedea ce probleme urmează să rezolvăm, astfel identificând cea mai bună soluție.

Prețul pentru izolarea mansardei nu corespunde cu cel pentru izolarea fundației sau izolarea acoperișului unui bloc de locuit. Per general, prețul începe de la 9 euro și se calculează în funcție de grosimea stratului aplicat. În cazul construcțiilor cu suprafețe mari și colaborărilor pe termen lung oferim reduceri.

Oferim cele mai bune soluții de izolare termică, fonică sau hidro. Înainte de a veni cu o ofertă de preț e nevoie să facem măsurări și audit termic. Contactează-ne la 076090888, pentru a afla mai multe detalii.

Un strat de 5 cm de spumă poliuretanică cu celulă închisă este echivalentul a 15 cm de vată bazaltică sau 20 cm de polistiren. Cu toate că inițial prețul acesteia poate părea ridicat, în realitate investiția se răscupără într-o perioadă scurtă de timp, datorită eficienței maxime. Vata bazaltică are conductivitatea termică- λ= 0.034 – 0.042 W/mK în timp ce spuma poliuretanică ( cu celule închise) are λ= 0.022-0.024 W/mK.

Vezi mai multe date tehnice aici: 2 parametri care te ajută să alegi corect izolația termică și să economisești

Oferim garanție pentru o perioadă de 10 ani, pentru toate lucrările efectuate, în conformitate cu contractul. Clientul poate solicita un audit termic gratuit, în care se verifică eficiența izolației.