Ce este zugro?

Despre noi

ZUGRO oferă partenerilor și clienților săi izolații termice, hidro și fonice eficiente, durabile și prietenoase cu mediul. Cu experiență de peste 10 ani în domeniu, utilaje profesioniste și material de calitate, putem garanta că orice client va rămâne satisfăcut de rezultatul obținut. 

Viziunea: Să contribuim la crearea unei Moldove energo-eficiente, ecologice cu locuințe confortabile, izolate eficient.

Eficienta energiei
Temperatura pe tableta

Misiunea

Să construim pas cu pas o țară energo-eficientă, prin izolări de calitate efectuate la comanda clienților și partenerilor. Să oferim soluții optime pentru crearea unei locuințe confortabile termic și un consum minim de energie. 

ZUGRO înseamnă calitate și încredere. De la eficacitatea și avantajul tehnologic, până la respect și servicii de cel mai înalt nivel.

VALORI

Calitate: Oferim garanție pentru serviciile executate. Lucrăm cu materiale de cea mai înaltă calitate, specialiști calificați și echipamente profesioniste.

Încredere:  ZUGRO respectă condițiile contractuale și execută la timp lucrările;

Experiență:  Peste 10 ani de experiență și mii de obiecte executate cu succes;

Rapiditate: Pentru că utilizăm echipamente moderne și inovative, putem garanta termeni rapizi de execuție a lucrărilor ~1000 m²/zi;

Siguranță: Poți fi sigur că toate datele tale cu caracter personal sunt protejate, confidențialitatea fiecărui client este garantată.