HIDROIZOLAȚII MECANIZATE CU POLIUREEA - SOLUȚIE EFICIENTĂ ȘI REZISTENTĂ

HIDROIZOLARE

Când vorbim despre construcții, apa este un agent agresiv cu un impact negativ major asupra suprafețelor cu care intră în contact. Hidroizolațiile sunt soluția ideală, care previn infiltrațiile de apă de orice fel (lichid, vapori).

Alege polyurea când ești în căutarea soluțiilor de hidroizolare.

Hidroizolarea cu membrană polyurea este o metodă alternativă foarte eficientă față de metodele clasice cu membrană bituminoasă sau PVC. Acest tip de izolare este realizat cu ajutorul unui utilaj profesionist de pulverizare, cu presiune sub 400 bar. 

Polyurea aplicată devine un strat monolit, complet ecologic și impermeabil, astfel împiedicând complet infiltrațiile de apă.   

Polyurea este produsul reacției dintre izocianat și poliamin. Odată aplicată, aceasta se usucă timp de doar 15 secunde și poate fi de 2 tipuri, aromatic sau alifatic. În funcție de specificul construcției specialiștii ZUGRO vor alege opțiunea potrivită.

hidroizolatii
izolatia-acoperisului
servicii-hidroizolatie

UNDE SE APLICĂ?

Pentru a obține o termo-hidro izolație, noi aplicăm polyurea în combinație cu spuma poliuretanică. Iar datorită acestei eficiențe maxime, materialul dat este soluția ideală pentru izolația teraselor, izolația soclului casei, izolația piscinelor și izolația acoperișului. Mai mult de atât, aceasta poate fi utilizată în cazul spațiilor industriale, așa ca: izolația halelor, izolația fermelor de animale sau izolația rezervoarelor de apă. 

Alte domenii în care poate fi aplicată hidroizolația cu polyurea:

Protecția țevilor. Previne apariția coroziunii și a altor factori externi. Poate fi aplicat atât pe oțel, cât și pe spuma poliuretanică, care  izolează termic conductele.

Poduri și tuneluri. Datorită faptului că are o durabilitate ridicată și poate fi aplicată pe oțel și beton, aceasta permite securizarea structurilor fără a fi nevoie de renovare până la 30 de ani.

Protecția rezervoarelor. Atât în cazul rezervoarelor noi, cât și a celor recondiționate, materialul oferă o rezistență chimică și mecanică foarte bună, inclusiv pentru apă potabilă și bazine de creștere a peștelui. Rezervorul vechi poate fi din nou utilizat, timp de doar 48 de ore.

Industria maritimă. Polyurea este adesea utilizată pentru izolarea corpurilor, căptușelilor și a îmbarcațiunilor.

Izolarea acoperișului. Sistemele cu reflectivitate crescută care protejează de supraîncălzire, de exemplu, halele de depozitare, devin tot mai populare.

Sisteme de canalizare și alimentare cu apă. Polyurea este utilizată pentru acoperirea elementelor de canal, prin stații de epurare și reparare a conductelor. Totuși, este foarte important ca elementul pe care a fost aplicat stratul să nu funcționeze o scurtă perioadă de timp. O tehnologie inovativă este și repararea fără șanț a conductelor de apă.

Industria auto. Inițial aplicată ca strat de protecție pe suprafața pieselor auto, acum este utilizată pentru acoperirea integrală a automobilului, astfel prevenind coroziunile și deteriorările mecanice.

AVANTAJELE

Printre beneficiile principale ale hidroizolației cu polyurea se numără acoperirea foarte bună a suportului și rezistența la temperaturi scăzute sau ridicate fără a se deforma sau fisura. Polyurea are capacitatea de a fuziona cu o varietate largă de materiale, cu un timp de uscare redus. Membrana polyurea este flexibilă în dependență de denivelările existente ale suprafeței și împiedică pătrunderea umezelii sau a aerului cald sau rece. Cu îngrijire minimă, proprietățile sale rămân intacte pentru mulți ani, fapt ce dovedește calitatea și durabilitatea acestui tip de lucrări.