ИЗОЛЯЦИЯ, ТЕПЛОИЗОЛЯЦИЯ И ГИДРОИЗОЛЯЦИЯ

termoizolare-icon

Механизированная теплоизоляция жесткой полиуретановой пеной

Теплоизоляция жесткой полиуретановой пеной – эффективный способ быстрой теплоизоляции поверхностей с использованием механического оборудования (не вручную) и устойчивые материалы с целью сокращения потерь тепла и снижения энергопотребления.

Для получения дополнительной информации о теплоизоляции, нажмите кнопку ниже.

hidroizolare-icon

Механизированная полиуретановая мембранная гидроизоляция

Гидроизоляция составами на основе полиуретановых смол – революционная система герметизации (уплотнения) поверхностей, их опломбирования и подготовки к механизированной пульверизации.

Для получения дополнительной информации о гидроизоляции, нажмите кнопку ниже.

fonoizolare-icon

Звукоизоляция пенополиуретаном

Звукоизоляция сделана для уменьшения шума снаружи (или наоборот), чтобы создать оптимальный комфорт в помещении, будь то ваш собственный дом, студия звукозаписи, концертный зал или офис. Качественная звукоизоляция позволяет значительно снизить шумовое загрязнение и его негативное влияние на здоровье.

vopsire-iсon

Окраска внутренних и наружных поверхностей

Механизированная безвоздушная окраска поверхностей – инновационная техника, позволяющая окрашивать большое многообразие поверхностей и обладающая многочисленными преимуществами, в числе которых экономия материалов, высокое качество и гарантированная стойкость окрашивания.

Для получения дополнительной информации о безвоздушной окраски, нажмите кнопку ниже.

...

БОЛЕЕ 10 ЛЕТ ОПЫТА РАБОТЫ

0
ГИДРОИЗОЛИРОВАНО M²
0
ТЕПЛОИЗОЛИРОВАНО M²
0
ОКРАШЕНО M²
0
ОТШТУКАТУРЕНО M²

НАШИ РАБОТЫ

Гидроизоляция холодильника, Гура Каменчи

Гидроизоляция террасы, Оргеев

Гидроизоляция террасы, Ставчены

Утепление крыши, Бельцы

Термо и кровельная гидроизоляция, Кишинев

Утепление чердака, Кишинев

Утепление кровли, Крикова

Теплоизоляция, Комрат

ПРЕИМУЩЕСТВА МЕХАНИЗИРОВАННЫХ РАБОТ

ЧАСТЫЕ ВОПРОСЫ

Spuma poliuretanică este un material izolant, obținut în urma reacției exoterme dintre două componente lichide (Poliol şi Izocianat), în urma procesului apar bulele caracteristice spumei poliuretanice. În funcție de cantitatea de bule, spuma va fi mai densă sau mai puțin densă.  Este o opțiune mult mai eficientă de izolare decât polistirenul sau vata (minerală sau bazaltică).

Spuma poliuretanică se folosește și la saltele, perne, mobilă, geamuri sau vestimentație.

Materialele utilizate de către compania ZUGRO sunt complet inofensive. Spuma poliuretanică este fabricată în Uniunea Europeană, în conformitate cu Regulamentul nr. 305/2011 și evaluată corespunzător standardului european armonizat  EN 14315-1: 2013. Produsul are marcajul CE (conformitate europeană) și Declarația de performanță nr. EN-1 / S / 2014. Aceast nu conține agent de suflare de tip HFC, adică are un potențial de epuizare a ozonului echivalent cu zero (ODP = 0).

ZUGRO categoric evită să lucreze cu spuma fabricată în China sau țările CSI, cu calități dubioase, deși la preț mai mic.

Spuma poliuretanică nu arde, întrucât este încadrată în clasa de inflamabilitate E conform SR EN ISO 13501 (sau C3 conform ГОСТ 30244-94). Spuma poliuretanică nu picură așa ca polistirenul topit. La fiecare consultație efectuăm un test de ardere, pentru a asigura clientul.

Fiecare locuință/construcție este unică, prin urmare și soluțiile alese pentru izolarea lor sunt diferite. Preferăm să discutăm cu fiecare client individual, pentru a vedea ce probleme urmează să rezolvăm, astfel identificând cea mai bună soluție.

Prețul pentru izolarea mansardei nu corespunde cu cel pentru izolarea fundației sau izolarea acoperișului unui bloc de locuit. Per general, prețul începe de la 10 euro și se calculează în funcție de grosimea stratului aplicat. În cazul construcțiilor cu suprafețe mari și colaborărilor pe termen lung oferim reduceri.

Oferim cele mai bune soluții de izolare termică, fonică sau hidro. Înainte de a veni cu o ofertă de preț e nevoie să facem măsurări și audit termic. Contactează-ne la 078272888, pentru a afla mai multe detalii.

Un strat de 5 cm de spumă poliuretanică cu celulă închisă este echivalentul a 15 cm de vată bazaltică sau 20 cm de polistiren. Cu toate că inițial prețul acesteia poate părea ridicat, în realitate investiția se răscupără într-o perioadă scurtă de timp, datorită eficienței maxime. Vata bazaltică are conductivitatea termică- λ= 0.034 – 0.042 W/mK în timp ce spuma poliuretanică ( cu celule închise) are λ= 0.022-0.024 W/mK.

Vezi mai multe date tehnice aici: 2 parametri care te ajută să alegi corect izolația termică și să economisești

Oferim garanție pentru o perioadă de 10 ani, pentru toate lucrările efectuate, în conformitate cu contractul. Clientul poate solicita un audit termic gratuit, în care se verifică eficiența izolației.