You are currently viewing Oportunități de finanțare pentru izolarea pensiunilor-apel de granturi în cadrul Moldova Turistică

Oportunități de finanțare pentru izolarea pensiunilor-apel de granturi în cadrul Moldova Turistică

În cadrul Atelierulului Dezvoltarea Moldovei Turistice, au fost prezentate toate detaliile programului,și mai multe opțiunile de finanțare, construcțiile propriu-zis nu sunt eligibile, este însă posibil să fie finanțate lucrări de eficientizare energetică a clădirilor și anume izolații cu spumă poliuretanică.

Recepția dosarelor se va desfășura în trei etape:

  • Etapa 1: Până la 5 iulie 2023, ora 17.00;
  • Etapa 2: Până la 15 august 2023, ora 17.00;
  • Etapa 3: Până la 23 octombrie 2023, ora 17.00.
Dacă vrei să beneficiezi de izolare termică prin intermediului acestui program, apelează companie ZUGRO.

În cazul în care deține-ți o pensiune sau o unitate de cazare și vreți să-i sporiți eficiența energetică a acesteia, ia în considerare izolarea termică su spumă poliuretanică. 

  • Spuma poliuretanică fiind un materiale performant de izolare, și o metodă sustenabilă.
  • Izolarea cu spumă poliuretanică reduce considerabil emisiile de CO2, fiind un serviciu sustenabil.
  • Spuma poliuretanică cu celulă închisă aplicată de ZUGRO  are factorul de transfer termic – λ = 0.022 W/m*K, cu pana la 50% mai bun decât materialele tradiționale care au λ în jurul valorii de 0.04 W/m*K.
  • Clienții, care au ales izolarea termică ZUGRO, au observat o reducere considerabilă a cheltuielilor pentru energie sau gaz. Spuma poliuretanică contribuie la micșorarea consumului de energie cu peste 50%, spre deosebire de metodele clasice, care asigură economii de până la 30%.
  • Compușii care stau la baza spumei poliuretanice îi permit acesteia să aibă o durată de viață mare, aproximativ 40 ani. Astfel nu este necesar să plătești pentru o nouă izolație o perioadă lungă de timp. 

Astfel reduci plata facturilor pentru încălzirea pensiunii iarna, dar și reducerea facturilor la răcirea încăperilor-vara.  De altfel află că răcirea 1 °C costă mai mult decât încălzirea lui.

 ZUGRO oferă servicii de izolare termică și hidroizolații profesionistă, fiind o companie cu experiență și singura companie din Moldova certificată HUNTSMAN.
Noi lucrăm după o tehnologie performantă, cu utilaje Graco ( fabricate în SUA) și materie primă certificată în UE.
Printre sunt vinării, pensiuni dar producători agricoli și consumatori casnici.
Programați o vizită la pensiunea Dvs. , inginerul vă face o consultație gratuită.  Află aici mai multe detalii despre program.